Τρόποι Παράδοσης & Αποστολής

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία από ένα εκ των καταστημάτων μας, δεν υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση. Για την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση σας, η ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ ΛΤΔ (‘ΕΤΑΙΡΕΙΑ’) διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους αποστολής προϊόντων:


Κατ' οίκον παράδοση
Επιλέξτε την κατ' οίκον παράδοση και ξεγνοιάστε! Η παραγγελία σας θα φτάσει κοντά σας σε 2 - 5 εργάσιμες μέρες και είναι δωρεάν για αγορές άνω των €30 εκτός για μεγάλες οικιακές συσκευές όπου το κόστος μεταφοράς και εγκατάστασης χρεώνονται επιπλέον μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Στις περιπτώσεις προϊόντων μεγάλου όγκου (όπως πλυντήρια,ψυγεία,κουζίνες κλπ) τα είδη αυτά μεταφέρονται έως το ισόγειο της διεύθυνσης που θα υποδείξει ο πελάτης. Εάν ο πελάτης επιθυμεί τη μεταφορά του προϊόντος σε όροφο πάνω από το ισόγειο τότε ο πελάτης βαρύνεται με το κόστος της μεταφοράς. Διευκρινίζεται ότι για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στη συσκευή κατά τη μεταφορά της από το ισόγειο μέχρι τον όροφο που επιθυμεί ο πελάτης, η ETAIΡEIA δεν φέρει καμία ευθύνη καθώς ο κίνδυνος μεταβαίνει στον αγοραστή από τη στιγμή που το προϊόν παραδίδεται στο ισόγειο της διεύθυνσης που έχει υποδείξει ο πελάτης. Η παράδοση των ειδών μπορεί να πραγματοποιηθεί κατόπιν αιτήματος του πελάτη, είτε από την ίδια την ETAIΡΕΙΑ, για την απευθείας παράδοση αυτού στην διεύθυνση που θα υποδείξει ο πελάτης.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας, συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης της, που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία (απεργίες, φυσικές καταστροφές, προβλήματα των προμηθευτών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις που αλλάζουν το καθεστώς των συναλλαγών) και θα δικαιούται, όταν αυτό συντρέχει, παράταση του χρόνου για την εκτέλεση.

Κόστος Εγκατάστασης
Στις περιπτώσεις προϊόντων όπου απαιτείται εγκατάσταση, τα εξειδικευμένα συνεργεία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σας παρέχουν τις ακόλουθες υπηρεσίες:

Εγκατάσταση προϊόντων Ήχου & Εικόνας

Tο κόστος εγκατάστασης περιλαμβάνει:

• Ξεπακετάρισμα συσκευής
• Συντονισμός καναλιών, στην σειρά που υποδεικνύεται (προνοεί ορθή λειτουργία κεραίας)
• Σύνδεση της συσκευής με υφιστάμενες συσκευές ήχου & εικόνας, εφόσον αυτές είναι συμβατές και υπάρχουν τα αντίστοιχα καλώδια
• Επίδειξη χρήσης και βασικών λειτουργιών
• Βάσεις τοίχου τηλεόρασης: Εφαρμογή στο σημείο που θα υποδείξει ο πελάτης


Εγκατάσταση προϊόντων από τις κατηγορίες Λευκές Συσκευές & Επαγγελματικά

Tο κόστος εγκατάστασης περιλαμβάνει:

• Ξεπακετάρισμα συσκευής
• Τοποθέτηση και σύνδεση της συσκευής σε σημείο που υποδεικνύεται ,εφόσον πληρούνται όλες οι προυποθέσεις (παροχή ηλεκτρισμού, νερού & αποχέτευσης).
• Επίδειξη χρήσης και βασικών λειτουργιών.
• Σε περίπτωση χρήσης ανυψωτικού μηχανήματος, η χρέωση επιβαρύνει τον πελάτη.


Εγκατάσταση Κλιματιστικών Τοίχου

Ισχύς (BTU) Κόστος (€)
9.000 100
12.000 100
18.000 120
24.000 120


Tο κόστος εγκατάστασης περιλαμβάνει:

1. Τοποθέτηση του κλιματιστικού σε σημείο που υποδεικνύεται από τον πελάτη ή ενδείκνυται βάση της υπάρχουσας πρόνοιας
2. Χρήση χαλκοσωλήνων με μόνωση μέχρι 3 μέτρα. (Σε περίπτωση χρήσης επιπρόσθετων μέτρων χαλκοσωλήνας η τιμή ανά μέτρο είναι: 9.000 BTU & 12.000 BTU: €10 / 18.000BTU & 24.000BTU: €15

Επιπλέον χρέωση:

• Βάσεις για την εξωτερική μονάδα(compressor): €20
• Αφαίρεση παλαιού κλιματιστικού: €30
• Eγκατάσταση διακόπτη ασφαλείας (heaterswitch): €15
• Eγκατάσταση απομονωτή (isolator): €40
• Eγκατάσταση διακοσμητικού καναλιού (tracking) ανά μέτρο: €10


H εγκατάσταση κλιματιστικού γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον πελάτη. Για άλλους τύπους κλιματιστικού, π.χ τύπου κασέτας ή δαπέδου, η τιμή της εγκατάστασης εξαρτάται ανά περίπτωση.Το τελικό κόστος εγκατάστασης θα καθορίζεται μετά από επίσκεψη τεχνικού της εταιρείας μας για μελέτη.