Φριτέζα Cecotec, 03074

  • Υψηλής ποιότητας φριτέζα με χωρητικότητα 4 λίτρων λαδιού, με την οποία θα μπορείτε να προετοιμάσετε τραγανά τηγανητά πιάτα για όλη την οικογένεια
  • Μέγιστη ισχύς 3270 watt για γρήγορο και αποδοτικό τηγάνισμα, επιτυγχάνει τέλειες υφές τηγανίσματος σε πολύ λίγο χρόνο και χρησιμοποιώντας λιγότερο λάδι
  • Συμπαγής σχεδιασμός με τελειώματα από ατσάλι
  • Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία έως 190 ºC, για καλύτερα αποτελέσματα
  • Περιλαμβάνει χρονοδιακόπτη 30 λεπτών για να ρυθμίσετε το χρόνο τηγανίσματος και να έχετε τέλεια αποτελέσματα
  • Το εσωτερικό του δοχείο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανθεκτικό ατσάλι που αποτρέπει τη σκουριά, αυξάνει την αντοχή του και εξασφαλίζει καλύτερο καθαρισμό.
  • Παράθυρο που βρίσκεται στο καπάκι για τέλειο έλεγχο της διαδικασίας του τηγανίσματος
  • Ατσάλινο καπάκι με φίλτρο κατά των οσμών για την αποφυγή δυσάρεστων μυρωδιών στην κουζίνα
  • Περιλαμβάνει φίλτρο OilCleaner για να διατηρεί καθαρό το λάδι μετά από κάθε χρήση
  • Απολύτως αποσπώμενο για εύκολο καθαρισμό και αποθήκευση
79,00 €
SKU
03074

Η φριτέζα CleanFry Infinity 4000, από την εταιρία Cecotec, είναι ιδανικό για να μαγειρέψετε και να απολαύσετε πολλά πιάτα για όλη την οικογένεια. Με μεγάλη χωρητικότητα λαδιού 4 Lt μπορείτε να τηγανίζετε τις απαραίτητες ποσότητες για ένα πλήρες γεύμα, όπως τραγανές πατάτες ή κροκέτες. Επιπλέον, ο συμπαγής σχεδιασμός της με τελειώματα από ατσάλι την καθιστούν το καλύτερο συμπλήρωμα για την κουζίνα σας.

Η φριτέζα περιλαμβάνει ένα πρωτοποριακό φίλτρο OilCleaner, το οποίο επιτρέπει να διατηρείτε το λάδι καθαρό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, επεκτείνοντας την ωφέλιμη ζωή του. Για να καθαρίσετε το λάδι, απλά ανασηκώστε το φίλτρο και αφαιρέστε τα υπολείμματα που εναποτίθενται σε αυτό, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία τηγανίσματος. Ένας εύκολος και απλός τρόπος για να αφαιρέσετε τις ακαθαρσίες από το λάδι για να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ξανά όποτε θέλετε.

Η φριτέζα CleanFry Infinity 4000, σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία μέχρι 190 ° C, ανάλογα με τον τύπο τροφής που πρόκειται να μαγειρέψετε. Επιπλέον, διαθέτει χρονοδιακόπτη 30 λεπτών για να ρυθμίζετε εύκολα το χρόνο τηγανίσματος, με τα επιθυμητά αποτελέσματα, χωρίς να χρειάζεται να τον προσέχετε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Με το ειδικά διαμορφωμένο παράθυρο στο καπάκι, μπορείτε να παρακολουθείτε το μαγείρεμα ανά πάσα στιγμή, για να έχετε το επιθυμητό σημείο τηγανίσματος που σας αρέσει περισσότερο σε κάθε φαγητό. Επιπρόσθετα, ενσωματώνει ένα φίλτρο κατά της οσμής που ελαχιστοποιεί τη χαρακτηριστική οσμή της διαδικασίας τηγανίσματος, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία στην κουζίνα.

Χάρη στην ισχύ των 3270 W, μπορείτε γρήγορα να τηγανίζετε όλα τα είδη φαγητού και να έχετε τραγανά αποτελέσματα στο εξωτερικό και ζουμερά στο εσωτερικό. Ο κάδος έχει αντικολλητική επίστρωση για να εξασφαλίσει ομοιόμορφο μαγείρεμα, εμποδίζοντας τα τρόφιμα να κολλήσουν, καθιστώντας παράλληλα τον καθαρισμό ευκολότερο. Με αυτόν τον τρόπο, θα χρειαστούν μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να έχετε τη φριτέζα σας έτοιμη για την επόμενη φορά που την χρειάζεστε.

Η φριτέζα μπορεί να αποσυναρμολογηθεί πλήρως, έτσι ώστε να γίνεται ο καθαρισμός κάθε μέρους πιο εύκολα. Το καλάθι από ανοξείδωτο ατσάλι και το φίλτρο λαδιού OilCleaner πλένονται στο πλυντήριο πιάτων.