Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία Ανδρέας Χαραλάμπους Ηλεκτροσυσκευές Λτδ (‘ΕΤΑΙΡΕΙΑ’), άρχισε την λειτουργία της το 1989 προερχόμενη από τις προσωπικές δραστηριότητες στον χώρο του εμπορίου του Διευθύνοντος Σύμβουλου της Ανδρέα Χαραλάμπους.


Είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών οικιακών συσκευών λιανικής πώλησης στην Κύπρο με 9 καταστήματα τα οποία καλύπτουν πέραν του 80% της ελεύθερης Κυπριακής αγοράς. Η εταιρεία μας είναι με διαφορά η πρώτη εταιρεία σε αναγνωρισιμότητα μεταξύ των καταναλωτών λόγω του μεγάλου αριθμού πελατών της αλλά και της μακροχρόνιας συνεχούς διαφήμισης όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό επιδεικνύεται μέσα από τους καταχωρημένους πελάτες της εταιρείας οι οποίοι ξεπερνούν τις 180,000.


Η μεγάλη ποιοτική σειρά εμπορευμάτων στα καταστήματα μας με επώνυμες συσκευές είναι δεδομένη και είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις σημερινές απαιτήσεις των καταναλωτών, παράλληλα με τις ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρουμε. Στα καταστήματα μας θα βρείτε αναγνωρισμένες μάρκες όπως LG, Samsung, Sharp, Toshiba, Blomberg, Bosch, Scandomestic, Cecotec, Malber, Hobby, Kenwood,Morphy Richards,Remington, Dyson, Midea, Sencor, Stirolux, Davoline και άλλες.


Βασικός ρόλος και στόχος μας είναι η φιλική και επαγγελματική εξυπηρέτηση κτίζοντας παράλληλα σχέσεις με τους καταναλωτές. Με την προσωπική σχέση, αλλά και την άμεση ανάμειξη της διεύθυνσης στα προβλήματα και ανησυχίες των πελατών έχουμε ευχαριστημένους πελάτες σχεδόν στο 100%.


Όραμα μας να διασφαλίσουμε την εταιρεία μας στην κορυφή με υπερήφανους πελάτες και προσωπικό. Αποστολή μας να διατηρήσουμε τους υφιστάμενους πελάτες μας και κάθε μέρα να κερδίζουμε ο καθένας μας τουλάχιστον από ένα νέο πελάτη. Έχοντας πάντα στο κέντρο της σκέψης μας τον ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΉ με απέραντο Σεβασμό και Εκτίμηση, προσφέροντας του Ποιότητα, προσιτές τιμές, σωστή, γρήγορη και αποτελεσματική Εξυπηρέτηση, ξεπερνώντας ακόμη και τις προσδοκίες του.