Σίδερο ατμού Cecotec, 05037

  • Ισχύς: 3000 watt 
  • Σύστημα SuperVapor, ικανό να εκπέμπει μέχρι 230 g / min
  • Τεχνολογία PowerSteam, ικανή να παράγει συνεχή ατμό μέχρι 55 g / min
  • Σύστημα προστασίας από υπερθέρμανση, Smart AutoOFF
  • Λειτουργία ECO και Turbo
  • Μεγάλη δεξαμενή νερού 380 ml
  • Εργονομικός σχεδιασμός
  • Βάρος: 1.4 kg
39,00 €
SKU
05037

Με το ηλεκτρικό σίδερο ατμού Cecotec ForceTitanium 520, θα έχετε επαγγελματικά αποτελέσματα σε όλα τα ρούχα σας. Διαθέτει σύστημα SuperVapor, ικανό να εκπέμπει μέχρι 230 g / min, διεισδύοντας στην καρδιά του υφάσματος, δίνοντας το τέλειο αποτέλεσμα.

Διαθέτει ισχύς 3000W που εγγυάται γρήγορο και αποτελεσματικό σιδέρωμα σε όλα τα είδη υφασμάτων. Το ηλεκτρικό σίδερο ατμού Cecotec ForceTitanium 520 έχει χαρακτηριστικά υψηλού επιπέδου, όπως ητεχνολογία PowerSteam, ικανή να παράγει συνεχή ατμό μέχρι 55 g / min, γεγονός που εξασφαλίζει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Το σίδερο έχει επιφάνεια σιδερώματος TitaniumSlide, αντικολλητική και μεγάλης αντοχής, που διευκολύνει την κίνηση σε όλα τα είδη ενδυμάτων και επιτρέπει τέλειο σιδέρωμα, ευελιξία και ασφάλεια. Επιπρόσθετα ο ευφυής έλεγχος σιδερώματος iTemp προσαρμόζει τη θερμοκρασία της επιφάνειας σε κάθε τύπο υφάσματος και επιτυγχάνει το αποτέλεσμα που θέλετε.

Το ηλεκτρικό σίδερο ατμού Cecotec ForceTitanium 520, επιτρέπει την επιλογή της ποσότητας ατμού που ταιριάζει στις ανάγκες του κάθε τύπου υφάσματος, έχοντας τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ λειτουργίας ECO, διαφορετικών επιπέδων ατμού και λειτουργίας Turbo. Διαθέτει μεγάλη δεξαμενή νερού 380 ml, ιδανική για συνεχή σιδέρωμα.

Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ατμού ECO, εξοικονομείτε ενέργεια χωρίς να θυσιάζετε ισχύ, επιτυγχάνοντας τα ίδια αποτελέσματα, εξοικονομώντας παράλληλα ηλεκτρική ενέργεια. Το σύστημα φιλτραρίσματος Anticalc, διατηρεί ένα υψηλό επίπεδο μακροπρόθεσμης απόδοσης ατμού. Με τη λειτουργία αυτοκαθαρισμού, οι ακαθαρσίες που συσσωρεύονται στο εσωτερικό της επιφάνειας αποβάλλονται, καθαρίζοντάς την σε βάθος και επιμηκύνοντας τη διάρκεια ζωής της συσκευής.

Η τεχνολογία FastSteam ελαχιστοποιεί το χρόνο προθέρμανσης, έτσι ώστε να μην χάσετε ούτε ένα δευτερόλεπτο περισσότερο από το απαραίτητο. Περιλαμβάνει σύστημα προστασίας από υπερθέρμανση, Smart AutoOFF, το οποίο απενεργοποιεί αυτόματα το σίδερο, αν δεν χρησιμοποιείται για κάποιο χρονικό διάστημα, αποφεύγοντας πιθανές βλάβες και ατυχήματα. Εάν το σίδερο παραμείνει οριζόντια σε ένα ένδυμα, θα σβήσει αυτόματα σε 30 δευτερόλεπτα και αν παραμείνει κατακόρυφα, θα σβήσει μετά από 8 λεπτά για να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα.

Το ηλεκτρικό σίδερο ατμού Cecotec ForceTitanium 520, διαθέτει ένα σύστημα κατά των σταλαγμάτωνπου εμποδίζει τη διαρροή σταγονιδίων συμπυκνωμένου νερού στα ρούχα σας. Το σίδερο διαθέτει έναν εντελώς εργονομικό και ελαφρύ σχεδιασμό για να διευκολύνει τη χρήση του.