Σίδερο ατμού Cecotec, 05027

 • Σύστημα Super Steam (εκπέμπει μέχρι 200 g / min)
 • Ισχύς: 3000 watt 
 • Τεχνολογία Power Steam (παράγει συνεχή ατμό μέχρι 55 g / min)
 • Σύστημα Intelligent Total Control
 • Τεχνολογία Fast Steam (ελαχιστοποιεί το χρόνο προθέρμανσης)
 • Σύστημα Anti-Drip (κατά των σταλαγμάτων)
 • Σύστημα φιλτραρίσματος Anti Calc
 • Σύστημα Easy Filled (εύκολη πλήρωση νερού)
 • Σύστημα προστασίας από υπερθέρμανση Smart Auto OFF
 • Λειτουργία ECO
 • Μεγάλη δεξαμενή νερού 300 ml
 • Εργονομικός σχεδιασμός
 • Βάρος: 1.4 kg 
69,00 €
SKU
05027

Το ηλεκτρικό σίδερο ατμού Force Titanium 720 Smart, από την εταιρία Cecotec, διαθέτει δυνατή ισχύ 3000 W, επιτρέποντάς σας να κάνετε γρήγορο και αποτελεσματικό σιδέρωμα, επιτυγχάνοντας τέλεια αποτελέσματα.

Το σύστημα Intelligent Total Control, το οποίο διαθέτει το ηλεκτρικό σίδερο, ενσωματώνει μια οθόνη LCD μέσω της οποίας μπορείτε να ελέγχετε εύκολα και διαισθητικά τη θερμοκρασία ανά πάσα στιγμή. Το ηλεκτρικό σίδερο ατμού Cecotec Force Titanium 720 Smart, τεχνολογία ελέγχου Power Steamπαραγωγής συνεχούς ατμού μέχρι 55 g / min, διεισδύοντας στην καρδιά των ιστών αφήνοντας τα ρούχα σας τέλεια σιδερωμένα.

Το ηλεκτρικό σίδερο ατμού Cecotec Force Titanium 720 Smart έχει χαρακτηριστικά υψηλού επιπέδου, όπως η τεχνολογία Super Steam, ικανή να παράγει συνεχή ατμό μέχρι 200 g / min, επιφάνεια σιδερώματος Titanium Slide, αντικολλητική και μεγάλης αντοχής, που διευκολύνει την κίνηση σε όλα τα είδη ενδυμάτων και επιτρέπει τέλειο σιδέρωμα, ευελιξία και ασφάλεια. Επιπρόσθετα εργονομική σκανδάλη που βρίσκεται κάτω από τη λαβή, σας επιτρέπει να χειρίζεστε τον ατμό με άνεση.

Μέσα από τον τρόπο λειτουργίας ECO θα εξοικονομείτε ενέργεια, επιτυγχάνοντας ασυναγώνιστα αποτελέσματα. Διαθέτει μεγάλη δεξαμενή νερού 300 ml, ιδανική για συνεχή σιδέρωμα, ενώ το σύστημα Easy Filled, που διαθέτει το σίδερο, σας δίνει τη δυνατότητα για εύκολη και άνετη πλήρωση με νερό. Με τη λειτουργία αυτοκαθαρισμού, οι ακαθαρσίες που συσσωρεύονται στο εσωτερικό της επιφάνειας αποβάλλονται, καθαρίζοντάς την σε βάθος και επιμηκύνοντας τη διάρκεια ζωής της συσκευής.

Το σύστημα φιλτραρίσματος Anti Calc, που περιλαμβάνει το Force Titanium 720 Smart, διατηρεί ένα υψηλό επίπεδο μακροπρόθεσμης απόδοσης ατμού. Σημαντικό χαρακτηριστικό του Force Titanium 720 Smart, είναι η τριγωνική μύτη που διαθέτει, η οποία είναι ιδανική για τέλειο σιδέρωμα δίπλα από τα κουμπιά των ρούχων και στους γιακάδες από τα πουκάμισα.

Η τεχνολογία Fast Steam ελαχιστοποιεί το χρόνο προθέρμανσης, έτσι ώστε να μην χάσετε ούτε ένα δευτερόλεπτο περισσότερο από το απαραίτητο, ενώ το σύστημα κατά των σταλαγμάτων (Anti-Drip), εμποδίζει τη διαρροή σταγονιδίων συμπυκνωμένου νερού στα ρούχα σας. Περιλαμβάνει ένα σύστημα ασφαλείας κατά της υπερθέρμανσης Smart Auto OFF, το οποίο απενεργοποιεί αυτόματα το σίδερο εάν δεν χρησιμοποιείται για κάποιο χρονικό διάστημα, αποφεύγοντας πιθανές βλάβες και ατυχήματα.

Το ηλεκτρικό σίδερο ατμού Cecotec Force Titanium 720 Smart, σας δίνει τη δυνατότητα να σιδερώσετε ρούχα όπως σακάκια σε κάθετη θέση, επιτυγχάνοντας τέλειο αποτέλεσμα με απόλυτη άνεση. Μεελαφρύ και εργονομικό σχεδιασμό, το ηλεκτρικό σίδερο ατμού Cecotec Force Titanium 720 Smart, θα κερδίσει αμέσως την εμπιστοσύνη σας στο σιδέρωμα.