Ανεμιστήρας Cecotec, 05211

 • DC κινητήρας συνεχούς ρεύματος
 • Μεγάλη LCD οθόνη
 • Σύστημα με 10 έλικες
 • Τεχνολογία Force Silence: Αθόρυβη λειτουργία
 • Τεχνολογία Rotate Wind: Έντονη ροή καθαρού αέρα
 • Ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας
 • Χρονοδιακόπτης έως και 18 ώρες
 • Με 3 λειτουργίες: Turbo, Sleep και Eco 
 • Διάμετρος: 40 cm
 • Ρύθμιση του ύψους
 • Φιλικός προς το περιβάλλον
 • Βάρος: 5.40 kg
99,00 €
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
05211

Ο ανεμιστήρας Force Silence 1030 Smart Extreme, από τη Cecotec, έχει σχεδιαστεί με την πιο πρωτοποριακή τεχνολογία για να καλύψει όλες ανάγκες σας. Θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σας το καλοκαίρι και θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε αποτελεσματικά τη ζέστη.

Έχει ένα σύστημα με 10 επίπεδους έλικες σε δύο επίπεδα που παράγουν ενισχυμένη ροή αέρα χάρη στην αποκλίνουσα επίδρασή του. Προσφέρει 15% περισσότερο αέρα από έναν συμβατικό ανεμιστήρα, χαρακτηριστικό που θα σας βοηθήσει να απολαύσετε μια αξεπέραστη αίσθηση φρεσκάδας.

Χάρη στην τεχνολογία Force Silence, ο ανεμιστήρας έχει αθόρυβη λειτουργία χωρίς να σας κουράζει και να σας ενοχλεί, ώστε να μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε κάθε φορά που τον χρειάζεστε.  Έχει σχεδιαστεί με DC κινητήρα συνεχούς ρεύματος, που του επιτρέπει να προσφέρει μέγιστη ισχύ με αθόρυβη λειτουργία. Ο κινητήρας του είναι 100% χαλκός για να εξασφαλίσει υψηλή απόδοση και χάρη στη χαμηλή κατανάλωσή, ώστε να εξοικονομείτε χρήματα στο λογαριασμό του ηλεκτρικού σας ρεύματος.

Ο ανεμιστήρας έχει 3 λειτουργίες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας: TurboSleep και Eco. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε 24 εντάσεις ροής αέρα και να απολαύσετε τη μέγιστη φρεσκάδα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Ο ανεμιστήρας Force Silence 1030 Smart Extreme, έχει προγραμματισμένο χρονοδιακόπτη για έως και 18 ώρες, που μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρόνου ο ανεμιστήρας σβήνει αυτόματα. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε αν τον έχετε αφήσει και λειτουργεί, αποφεύγοντας την περιττή κατανάλωση ενέργειας.

Διαθέτει μια οθόνη LCD, στην οποία μπορείτε να δείτε την ένδειξη των ρυθμίσεων, όπως η ταχύτητα και η επιλεγμένη λειτουργία. Έχει ένα ηλεκτρονικό χειριστήριο για τον έλεγχο του με εύκολο τρόπο και μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον ανεμιστήρα, να επιλέξετε τη λειτουργία που θέλετε, να επιλέξετε την δυνατότητα ταλάντωσης των λεπίδων και ακόμα να αυξήσετε ή να μειώσετε την ταχύτητα.

Χάρη στην τεχνολογία Rotate Wind, ο ανεμιστήρας διαθέτει σύστημα ταλάντωσης που προσφέρει μεγαλύτερη γωνία αερισμού και μεγάλη επιφάνεια φρεσκάδας. Θα παρέχει μια έντονη ροή καθαρού αέρα σε όλο το δωμάτιο.

Με ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας που αποτελείται από ένα πλέγμα που εμποδίζει την πρόσβαση στα πτερύγια, τα πτερύγια κατασκευασμένα από ημι-μαλακό υλικό AS για μεγαλύτερη ασφάλεια και μια στιβαρή και σταθερή βάση μεγάλης επιφάνειας, ο ανεμιστήρας εγγυάται ολική σταθερότητα.

Ο ανεμιστήρας Force Silence 1030 Smart Extreme είναι πλήρως ρυθμιζόμενοςΈχει μια τηλεσκοπική μπάρα που θα σας επιτρέψει να ρυθμίσετε το ύψος στις ανάγκες σας ανά πάσα στιγμή. Συμμορφώνεται με τους ισχύοντες κανονισμούς όσον αφορά την ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος, έτσι ώστε να φροντίζετε το δικό σας και το περιβάλλον γενικότερα.